Overslaan en ga direct naar de inhoud Direct naar de footer

Schooltijden en vakanties

Alle groepen

maandag: 8:30 - 14:15

dinsdag: 8:30 - 14:15

woensdag: 8:30 - 14:15

donderdag: 8:30 - 14:15

vrijdag: 8:30 - 14:15


Wij verzoeken u de kinderen 's ochtends niet voor 8.25 uur naar school te brengen. De leerkrachten gebruiken de tijd die hiervoor valt als voorbereiding op de lessen.

Wanneer uw kind niet op school kan komen, geeft u dat dan tussen 8.00 en 8.15 uur telefonisch door via 058 - 2501220. Wanneer een kind zonder afmelding afwezig is, neemt de leerkracht contact met de ouders op.

Schooltijden en inloop


Afspraken inloop

  • Elke ochtend gaan de schooldeuren voor alle kinderen om 8.20 uur open. Voor die tijd zijn de leerkrachten niet in hun klas, wij starten dan als team gezamenlijk de dag. We merken dat met name in de onderbouw kinderen en ouders soms voor die tijd al binnenkomen. We waarderen het enorm als hier meer rekening mee gehouden wordt.
  • Sommige kinderen hebben de neiging om voor 8.30 uur op het plein te blijven in plaats van naar binnen te gaan. Omdat de leerkrachten vanaf 8.20 uur bij hun klas staan om elke leerling te verwelkomen, is er niemand meer aanwezig op het plein. Wij hebben geen zicht op wat er afspeelt op het plein, maar dragen wel de verantwoordelijkheid over de kinderen. U zult begrijpen dat wij het echt wenselijk vinden dat de kinderen zodra ze op het schoolplein zijn vanaf 8.20 uur naar binnen gaan. Wilt u dit ook thuis nogmaals bespreken met uw kinderen, wij doen dat in de klas.
  • Om 8.30 uur start de leerkracht het dagprogramma. Het is een schoolafspraak dat iedereen om 8.30 uur in zijn of haar klas aanwezig is. Sommige kinderen zijn niet altijd om 8.30 uur in de klas, dat is hinderlijk voor de leerkracht, maar nog meer voor het kind dat te laat is zo ook voor de overige kinderen in de klas. Graag uw aandacht hiervoor.